INFORMACIÓ ACTUALITZADA I ESTAT DE LA QÜESTIÓFILOSOFIARecordeu les dimensions de les parcel·les són de 3m x 1.5m en el cas de les parcel·les per a unitats familiars i de 6m x 1.5m en el cas de les parcel·les per a entitats. Les dimensions dels horts són reduïdes perquè hi pugui participar el màxim de gent possible i per afavorir que els hortolans i hortolanes us associeu entre vosaltres a l'hora de treballar els trossos. També tenen aquestes mesures perquè el sistema de reg per al conjunt de l'hort serà el que es coneix com parades en crestall, que garanteix el màxim aprofitament d'aigua. Sempre seguint criteris ecològics.


HORT: Les obres a l'hort ja estan quasi enllestides. Les parcel·les delimitades i a l'espera d'afegit terra vegetal i adob natural. Estem estudiant la millor manera d'instal·lar el sistema de reg.


SOCIS: Després de l'èxit de la primera permanència realitzada el passat 23 de març ja quasi tenim totes les parcel·les adjudicades. En el moment que estiguin complertes s'obrirà una llista d'espera. 
Recordem a tots els nous socis que properament rebreu una convocatòria d'assemblea per informar-vos de l'estat de les adjudicacions i altres temes pendents amb l'ajuntament, de la filosofia de l'hort, del reglament i d'altres temes i dubtes que us sorgeixin.

Entre totes tot.
Fins aviatCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada