Aquest dissabte, berenar de Festa Major a l'hort!

Trobadors i trobadores,

Ja som al juliol i, com cada any, és moment de celebrar que som un barri en moviment. Baixeu al carrer, que arriba la Festa Major! I enguany, com no podia ser d'altra manera, des de la Plataforma per la Recuperació de l'Hort de la Font Trobada ens hem unit a les festes populars amb diferents activitats. La primera, a la qual esteu tot@s convidad@s, és el berenar que farem aquest dissabte, dia 18 de juliol, a l'hort mateix. Serà a partir de les 18h i és una ocasió fantàstica perquè porteu amics i coneguts a l'hort i perquè ens posem al dia entre tot@s, que hi ha moltes novetats!


D'altra banda, l'Espai Pedreres ens ha convidat a participar en el seu taller de Jardins Verticals al llarg de totes les festes, i concretament estarem dinamitzant activitats el dimecres 22 de juliol de les 18h a les 21h. Si podeu treure-hi el cap veureu la meravella de projecte que estan construint (al carrer Pedreres)!

Més endavant farem una entrada explicant els avenços que hi ha hagut en la negociació amb l'ajuntament (va ben encaminada!) i detallant les darreres decisions de la plataforma. La més destacada potser és que ben aviat ens haurem constituït en associació legal sense ànim de lucre per tal de donar compliment a un dels requisits de l'administració pública per negociar la cessió de l'espai. No ens avancem als esdeveniments, però! De moment, us deixem algunes fotos de les últimes jornades en què hem participat: el Re-verdir, que va tenir lloc el 7 de juny al Jardí Botànic Històric; i la I Jornada de Sobirania Alimentària del Poble Sec, que es va celebrar a la Plaça del Sortidor el 21 de juny. Moltes gràcies a tot@s les que ho vau fer possible... i bones Festes Populars! 

Ah, i recordeu que també us podeu informar de totes les activitats de la plataforma mitjançant el facebook (https://www.facebook.com/fonttrobada) i el Twitter (@Fonttrobada)!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada