Abril en moviment


Bon dia Trobador@s! Després d'un temps de "parón" del bloc, aquí tornem per actualitzar com estan les coses.
Com ja bé sabeu, el darrer 14 d'abril vam tenir la cita amb el Districte. Tot i que és tan sols un primer contacte, la idea de establir un hort en aquella zona és ben rebuda. Ara bé...com es gestionarà, el disseny i tot plegat és encara una incògnita (i més abans de les municipals, òbviament aquí no s'hi vol mullar ningú!). Així que cal seguir treballant en les nostres reivindicacions.

La plataforma segueix amb la seva feina de formigueta i amb la il·lusió que cada dia més gent s'afegeix i s'interessa pel projecte! Ho demostra el fet que en la darrera reunió ja es va decidir crear comissions per tal de repartir les tasques. Per altra banda, el darrer diumenge vam ser al Mercat d'Intercanvi del Poble Sec, el Trocasec, recollint firmes i donant a conèixer la iniciativa.

Per altra banda, la revista Opcions s'ha fet ressó de La Base i també de la Font Trobada. Aquí teniu un fragment:

MÉS MOVIMENT PER LA SOBIRANIA ALIMENTÀRIA

Al barri del Poble Sec de Barcelona s'està consolidant un moviment fort que té la sobirania alimentària com a principal pilar (...) Entorn de l'ateneu s'estan organitzant activitats diverses amb l'objectiu de fomentar la sobirania alimentària dels veïns del barri, i de dilluns a divendres hi serveix menús ecològics a 6€ al menjador comunitari La Igualitària, que també ofereix menjar per emportar. A més, s'està promovent la recuperació de l'hort de La Font Trobada, l'últim hort no urbanitzat que queda a Montjuïc".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada