Serà realment el 14 d'abril?


Bon dia a tothom!

La família de la Font Trobada poc a poc va creixent i més gent es va incorporant a la plataforma! A més, van sortint noves propostes.

El proper diumenge 19 d'abril serem amb el Trocasec en el proper mercat d'intercanvi al Centre Cívic del Sortidor. Allí hi serem i aprofitarem per a muntar una tauleta informativa sobre el Projecte de l'Hort de la Font Trobada. 
Per altra banda, tornarem a participar amb l'Altaveu del Poblesec...per cert, ja heu vist el calendari d'activitats pels propers dies? http://altaveu.barripoblesec.org/calendar/

Fa unes hores hem rebut una altra notificació del Districte dient que aquest cop ens anticipen la reunió que ja ens havien canviat pel 21 d'abril ...així doncs, en principi ara es té data pel 14 d'abril...allà hi serem, si deixen de marejar la perdiu, és clar!

Mentrestant, cal seguir amb la feina d'informar al barri sobre els objectius del projecte i adherir el màxim d'entitats i persones a títol individual. Si creieu que podeu donar un cop de mà amb això, feu-nos un correu!

Després de les vacances tornem amb força!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada