En quin punt som del projecte?


Divendres passat ens vam reunió amb l'objectiu de detallar i afinar els detalls i les fases en la projecció de la proposta de l'Hort de la Font Trobada. Tot i que la concreció dels plànols era la qüestió principal de la trobada, també es va esmentar la importància de millorar la difusió i promoure que les entitats del barri es puguin implicar en el projecte.   

Demà dilluns 23 ens trobem a la Base a les 19.30 i ens centrarem bàsicament en qüestions de difusió:

- com ens organitzem a l'hora d'informar al barri i sobretot més implicació per a passar per les entitats i associacions no tan sols a que firmin i donin suport sinó mirar d'implicar a les que hi estiguin interessades. 
- com fem la difusió de l'acte de presentació de finals de març de la proposta concreta i dels plànols (data a concretar) per a posar a debat. 

I ja que parlem de difusió, així com en l'entrada anterior ens vam fer ressó de la participació al programa Vida Verda de RNE 4, la Font Trobada va sortir a a l'informatiu diari Sants-Montjuïc. A partir del minut 28': http://www.ivoox.com/sants-al-dia-22-01-2015-informatiu-a-sants-3-audios-mp3_rf_3986566_1.html 
També podeu llegir l'article de l'Altaveu: http://altaveu.barripoblesec.org/el-veinat-recuperara-lantic-hort-de-la-font-trobada/

Si recolzeu el projecte, recordeu de fer-ne difusió, ja sigui amb aquest blog o bé amb el Facebook "Hort de la Font Trobada"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada